Performancing (lagi)

  • 1
Sekali lagi aku cuba menggunakan performancing untuk update blog ni. Lepas aku tekan butang publish To: Luahan Pankreas aku, ada error on contacting atom(xml). Itu minggu lepas. Aku update secara manual daripada blogger. Ceh.

Ok, aku cuba kali ini. Kita tengok duluuuu.

p/s: Kodee yang memperkenalkan pon belum guna lagi. Ampeh. Aku dah dapat macam-macam error.

1 comment:

Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site... » »

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!