Lain

  • 6
Tak sama

Aku hari ini tak sama dengan aku yang semalam.
Aku yang hari ini sudah ada external hard drive. 80GB.
Dengan harga RM50!!

p/s: Maknanya.. Boleh simpan lagi banyak 'House' dalam tu.


6 comments:

Anonymous said...

aku pun nak external gb tuh!!!!!!!

-nonamanis-

kiezamy said...

uyoo, murah giler! beli kat ner? (nak beli HD gak..uhuk3x)

iwan said...

errr.. boleh tak ko hadiahkan je pd aku
dan ko beli baru...
ala RM 50 jek kan... hehe

the kid said...

salam

Ahaks.. aku tahu camner ko dapat.. hahahahaha... tak aci.. tak aci..

sayangmama said...

oi Daun. aku nak gak HD tuh! mana dapat?

Aqil Dot Com said...

cis jeles tak hengat... mana kau dapat hard disk tuh???

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!