(lagi-lagi) Performancing

  • 3
(lagi-lagi) Performancing

Aku dah dapat detect apa yang tak betul masa aku update blogger menggunakan Performancing minggu lepas. Aku tak letak Title. Dalam rangka blog aku, aku tak mengguna blogger title tag. Tapi Performancing mewajibkan title tu. Jadi aku isi saja title dalam Performancing, dan tadaaa!! boleh. Tapi title tu tak keluar la dalam blog aku. Jadi aku kena letak title yang sama dan bold-kan. Macam yang aku biasa buat.

Eh! I love it. Nanti aku try other feature juga.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!