• 6
Hari ini dan Semalam

Notebook aku hari ini bukan lagi notebook aku yang dahulu. Harini dia sudah berada dalam talian tanpa kabel. Muahahaha. Wireless Adapter Awek semalam (yang masih pakai baju singkat juga) nampaknya serasi dengan notebook aku.

Tapi aku yang yang baru.. Nak yang baru.. Nak yang baruuu.. nak yang baruuuu

6 comments:

amyz! said...

lama pun ok. asalkan dpt berada dlm talian. dpt melihat icon ym berkelip2 bersinar tersenyum riang..

daun said...

tapi no YM larr.. meebo pon tak leh.. what to do??? :P

sinaganaga said...

beb,
kim salam kat awek baju singkat tu ek!
ha ha.

Anonymous said...

Kalau kau awek aku.

Birthday kau dah dekat ke?

Entri ini memberi signal untuk kau dihadiahkan sebuah laptop baru. Hmmm... high maintenance.

Kalau kau awek aku.

Kalau.


-Kambing hitam. Buah Terlarang-
ha ha ha ha.

daun said...

naga: u are one hansap man.. ha ha ha ha

kambing hitam. Buah Terlarang: Aku bukan nak laptop baru.. Ni laptop company pon.. biar la company yang tukar laptop aku.. hahaha.. Nasib baik aku bukan awek ko. Tapi.. just for the record. Birthday aku 14 Dec. :)

BooK said...

kak daun:
nanti aku beli kan...

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!