Firefox - Performancing

  • 2
Ini ada percubaan menggunakan Performancing daripada Musang Api. Kodeexii yang bagitau. Ehehehe.

2 comments:

Anonymous said...

verdict?

-sal-

the kid said...

salam.. ahaks.. ko cuba try test dulu la performancing tuh.. nanti bila aku dah test nanti aku update kat blog aku.. sekarang tak leh.. tengah syok belajar macam macam benda baru guna excel... hahaha...

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!