• 1
Adapter dia tak serasi.

Bila awek yang berbaju senteng tu masukkan sahaja wireless adapter dalam laptopnya. Tengtingkapnya terus reboot. Waaa. Aku biarkan sahaja. Dalam hati rasa pelik. Apa hal pulak. Aku sendiri pun tak ada Wireless Adapter. Awek tu buat sekali lagi. Reboot. Mmg dah tak nak dah kot. Bila runner projek ni tolong menginstalasi pemacu pun tidak berjaya juga. Asyik nak reboot aje laptop Awek tu.

Aku duduk diam-diam, laptop aku ok. Aku gunakan satu-satunya point yang tinggal pada Wireless Router yang kawan aku cilok dari office.

Eh! dah boleh berada dalam talian. Boleh baca blog, check email dan jangan lupa. Boleh buat kerja juga (tau).

Pepatah aku yang baru. Tak ada Wireless adapter, kabel pon berguna juga.

1 comment:

supersomething said...

wah.. aku sungguh suka pepatah kau...

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!