• 3
Appointment
 
Sapa yang nak berhoya-hoya dengan aku, sila pangkah 8.30 - 9.30 pm weekday. Aku tak free pada waktu itu.

Aku ada appointment dengan Sam Soon.

p/s: Ada orang sampai demam-demam sebab tak dapat KFC. Kesian dia. Tapi untung. Dapat MC 2 hari. Hoyeee!!!
 
p/s lagi : Orang tu bukan laki orang. Dia tu bujang. Sah!

3 comments:

spyz said...

kau dah cek IC??
:-)

Bukunota said...

9.30pm-5am weekday mcm mana pulak?

free?

daun said...

spyz: sudah, malah aku dah tgk surat beranaknya. Cross reference dengan Jabatan Pendaftaran Negara lagi.

nazmi: 9.30 pm onwards nohals. Kalau kena dengan orangnya. :) Kawan-kawan yang aku suka ajeee..

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!