• 5
Aku cuma ingat nombor telefon
 
1. Diri sendiri
2. Office ( general number )
3. KZ ( kawan sekerja, no hp dia mudah dihafal )
4. Rumah kat kampung
5. Rumah nenek
6. Rumah Kartini
7. Rumah Cikgu Jamil ( Cikgu aku masa aku darjah 6 )
8. 999, 994, 103
 
Itu aje. Ish. Ada sepuluh space je ke dalam otak aku untuk ingat no telefon?

5 comments:

ikoko said...

hik hik.. tu la pasal..
sejak semua orang pun ada handphone.. semua pun nak simpan dalam handphone, dan kita akan jadi menderita bilamana sim card kita rosak .. atau hilang..

masa tu nanti.. mula la terkapai kapai.. :p

oh ye.. saya dah tukar domain.. http://azlina.net

BooK said...

no tipon aku.....
tak yah la
RAM dah tak cukup.

RHAPSODY said...

macam list speed dial dalam hp pulak :D

madulebah said...

hmm nampak gayanya ruang penyimpan nombor dalam otak aku lebih besar rupanya.. banyak nombor telefon yang aku hafal.. belum lagi extension2 di pejabat.. klien2.. muahaha..

tapi

kenapa dalam matematik aku tak berapa nak cerdik? muahaha :p

Bukunota said...

aku tgh suspen juga. tup2 nama aku masuk senarai.

yg kau tanda birthday dalam buku kecil dengan ikon daun pun dah bagi sparkling!

:)

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!