• 9
Trend
 
Kalau berkahwin tu trend. Maksudnya aku dah tak fashionable lagi.

9 comments:

madulebah said...

oowhh.. rupanya aku juga sudah jauh ketinggalan zaman..

kalau macam tu kena pegi shopping lagi lah>

daun said...

lets make it a fashionable trend again kots.. ahehehee..

supersomething said...

kata kuncinya (betulkah ejaanku?) adalah "kalau". one could stay uniquely fashionable as long as one refuse to conform to the norm of the society.

ron97 said...

elok sangat lah tu.
kawin kawinlah ooii..

daun said...

super: aku selalu tak berada dalam trend semasa. Ahakss.. Aku bertunang masa tgh belajar. Putus tunang masa orang lain berkawin. Dan still tak berkahwin semasa most of my friends are already married. Aku ni OOoooOONIK

Ajid: Lempang nak? ahahhaha

Kopi Suam said...

heeh insyaALLAH ada jodoh nanti kawin lah kan...tapi jangan tunggu lama-lama nanti tentu dah tak trendy lagi :)

amyz said...

kita seruppaaaa.. ehehe. kalo ko kawen, dengan sapa aku nak mabuk2?? huhuhu~

angah said...

kawin kalau cuma ikut trend..baik tak payah kawin ye tak...

daun said...

kopisuam: ehehehe.. saje bagi statement gempak..

amyz: masih boleh mabuk2 lagi laaa.. walaupun sudah berkahwin ( tak tau bila)

angah: ia jadi trend bila orang kata certain2 age kene berkahwin.. tu la pasal.. kalau sekadar ikut trend.. and tak bahagia.. tak tau nak kata apa..

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!