• 8
"Cemerlang"

Adik aku lagi seorang ambil result STPM.
Pengajian AM - Cemerlang
Bahasa Arab - Cemerlang -
Syariah - Cemerlang +
Usuluddin - Cemerlang +
Sejarah - Cemerlang -

Straight Cemerlang. Sampai aku tak tau nak masukkan dalam U mana.

"Kite ni yang kurang bernasib baik" - Syidah

Sampai bila aku nak lindungi adik aku, nak sediakan dia menghadapi Dunia Batu Kaca ni. Aku harap dia ubah perangai dan pendirian. Usaha lebih bukan utk sesiapa. Untuk diri dia juga. Lagi haru bila nak key in result SPM dia. Sakit mata aku. oh Adikku!

It skipped no 5.

8 comments:

ron97 said...

takpa..
galakkan dia untuk terus berusaha.
dia gagal sekali, ada byk lagi chance dia nak berjaya

jangan dia duk pi mengalak cukuplah

hahaha

sayangmama said...

teringat muka nazmi confuse bila kita gelakkan dia. Lambat pikap sungguh la sejak sejak membujang nih.

Bukunota said...

am, walaupun aku lambat pikup tapi aku dapat lima prinsipal masa stpm.

ini bukan utk berbangga tapi untuk menegaskan walaupun aku lambat pikup tapi aku tampan.

awalpagi said...

gile terror adik2 kau nih.. bangga mak bapak.. (dan terutamanya abang long dia yg mengaku budak alam shah)....

Kopi Suam said...

Tahniah semoga kejayaan mengiringi adikmu di dunia dan akhirat amin

Bukunota said...

awalpagi, bila pula abang dia ngaku alam shah. kitaorang lebih dari itu. sebab kitaorang dari kolej islam sultan alam shah.

kan lebih dari alam shah tu. lebih perkataan :)

lutfi said...

pintu rezeki byk kat tmpt lain. bill gates pun tak lulus high school. doa, usaha dan tawakkal insya allah

sayangmama said...

terkeliru dengan kenyataan Nazmi, apa kaitan 5 prinsipal ngan tampan?
cesssssss

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!