• 5
Iqra'
 
Buku-buku yang aku tak habis baca lagi.
 
1. Light a Penny Candle - Maeve Binchy
2. Wedding Season - Darcy Cosper
3. Rules of Four - Ian Caldwell & Dustin Thomason
4. Dilbert Principle - Scott Adam
5. Thura's Diary
 
Buku yang aku takkan habiskan
 
1. How to something something <- aku lupa tajuk. Dale Carnegie
2. 7 Habits of bla bla bla
 
p/s: Doakan aku habis baca. Nanti aku pulangkan la buku korang. Ahhahaha

5 comments:

Anonymous said...

nampak benar, jelas, dan nyata. Buku yg takkan dihabiskan, takkan diingat tajuknya.

Awas!! Kalau Syura lupa nama anda! Dia takkan habiskan anda. :p

Hehehe.

-salina-

Naimisa said...

Ya....saya pun baru beli Falsafah Hidup HAMKA. Boleh baca resensi buku tu di weblog saya.

supersomething said...

kenapa yag 2 tu, TAKKAN dihabiskan ye? tak besh ke?

iwan said...

daun,
pd aku, aku takan habis baca satu blog tu... sebab blog tu kan, selalu ada citer2 "sensasi" penulisnya... perjalanan hidup yg penuh suspen dan kecewa2 macam citer selumbar tv3 tuh..

ko tau kan blog apa daun... hahaha...

Bukunota said...

buku dilbert principle dan thura's diary tu buku aku kan.

sekadar bertanya je. sebenarnya aku tahu. tapi saja nak riak. :))

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!