• 9
Diablog 5 Promo

Copy and Paste in Your Blog

9 comments:

Bukunota said...

Diablog 5

Tajuk: Blog: Percaya Biar Bertempat!?
Tarikh: 26 Februari 2006
Hari: Ahad
Masa: 10 pagi
Diablogis:
1. Elmaniq
2. Kak P-nut
3. Salina Ibrahim
Moderator: Neslo

Anonymous said...

hai calon presiden. depa nak suruh kita buat geng jurnal yg penuh dengan sifat-sifat kewanitaan ker?

hahaha :p

-salina-

Anonymous said...

daun..sori ler ari tu tak sempat nak kirim salam kat JK..Dia main aci nyorok ngan aku..sampai sudah aku tak jumpa dia.
-tokei pajak-

Bukunota said...

muhahahaha. aku suka banner ni. paling aku suka, ada tentera jepun! :)

supersomething said...

muka tentera jepun tuh macam easy jer....

Anonymous said...

daun...yang sudah tu sudah ler..
-tokei pajak-

daun said...

abang tokey: sorry aaa.. gambar paling ganas dalam simpanan adalah gambar abang meor.. ahaha.. takder terasa deehhh.. ahaha.. jadi maskot diablog nih... glamer perrrr...

sal: Idok nyer aku jadi pres GJ. Kalau jadi.. aku kata kalau.. sure GJ cramp ditahun pemerintahan aku..

bukunota: ni gambar yang sesuai dengan tajuk diablog.. ahahaha..

ijad: aku tak teringat pasal bendera jepun pon masa design bende nih.. ahaha.. bukan cik easy laa.. gambar tokey pajak.. tu la dia dok sign aku nyer comment jer nih..

tokey: ni dah sudah la nih.. :P

Pnut said...

laki aku jadi maskot banner ni..ampeh sungguh....kanda...minta depa bayar royalti

Anonymous said...

heh kak pnut mengambil kesempatan. :p. Jangan layan abg mior...tapi kalau nak belanja, saya tak tolak. Hehehe :p

-salina-

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!