• 5
Asam Terunggul
Dalam banyak-banyak asam. Asam apa yang korang suka? (golongan spesis asam.. Jangan jawab "Asam Pedas atau Asam Laksa").

5 comments:

amyz! said...

aku suka asam mangga.

lutfi said...

asam jambu. kale kuning
asam yg ayah sedara aku beli. aku jumpe kat kelantan je. die tak lekat2 kat butir. kaler hitam kelabu sikit2. dan senang utk digigit. tak masam sgt sampai kerut muke.
asam roselle. sedap
kedondong yg direndam ngan air asam dan gula campur cili sikit.

asam tak sedap: asam yg biji kerutu tu.

supersomething said...

asam dengan jeruk lain kot? saya suka asam boi warna putih, yang digunakan dalam resepi "limau kasturi sumbat" tu. kalau jeruk, saya suka jeruk kelubi. sekian, terima kasih.

RHAPSODY said...

prune. er, actually semua asam suka. kalau kat sabah, selalu ada mangga potong-potong pastu letak cili+asamboi or cili+kicap. sedappppp...

is that category asam?

satu lagi, strip yang masam-masam tu. kaler merah, hijau atau biru. yang murah tak sedap. tapi itu bukan asam jugak, tapi kira asam la jugak kan kan kan.

ikoko said...

suka asam buah salak..

meant...

jeruk buah salak..slurrpp!! best nye!!

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!