• 8
Unexpected Gift.



Hadiah yang buat aku menangis. Datang daripada orang yang paling tak disangka. I'm blessed with bautiful Circle of Friends. Wa sayang lu la.

p/s: I meant to update more but malas modd is kicking in.

8 comments:

madulebah said...

waaaaa... aku yang teringin benda macam tu dengan kaler serupa, ko pulak yang dapat ye..

(eerr.. buleh aku mintak benda yang sama dari orang yang bagi kat ko tuh? :p)

Mieru said...

hahaha.. jumpa lina kat menara rebung ke? tegur dia tak... esok nak jumpa dia ngan ika... la la la

RojakBuah said...

manyak lawa woo....boleh pinjam ke?

edaleeja said...

cantik la...hepi besday buat cikdaun

RHAPSODY said...

hepi belated birthday :) :)

best wishes for u.

happy to hear ur surrounded by wonderful people

Anonymous said...

menatang apa tu?

-bing-

Amir Azmi said...

lucky u :)

tujuh86 said...

Oit! Esok aku kena pergi Menara Rebung. Kau ada kat lagi ke? No phone masih yang lama? Dah sampai nanti aku call.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!