• 3
Fat Fossil Funny - Free tix - Coupon Cutout

Fat, Fossils and Funny mmg amat-amat la best nya. :) Ramai yang datang tengok ( sebab tiket free). Ada jugak yang kosong, macam baris D tpt duduk aku dan ika. Wasted jer aku rasa. Its a birthday present daripada Nida ( at least i assume it is). Aku duduk dekat dengan ika. Nida dengan zhoulsz. Kitorang dapat tiket lain-lain baris, tapi kedudukan pertama. Aku pasrah aje sebab tiket pon redeem dari kupon dan jaza baik nida book-kan tiket tu.

Encik yang duduk sebelah ika tu offer aku duduk sebelah ika since isterinya tak dpt datang. Baik hati sangat. Aku dok ckp terima kasih terima kasih kat Encik tu. Rasa blessed plak, sebab jalan nak gi Sentul pon tak jem dan dpt sampai ontime. Ni first time aku sampai ke show di KLPAC ontime. 1st show aku tgk adalah Roomi dan Joo Lee. Lewat setengah jam. 2nd tgk Julius Ceasar (ZZZzzzZZZZ). Lewat jugak. Bangga plak dpt sampai ontime nih. :D Impress aku.

Korang bayangkan Sentul. Sentul ( mencebik ). Ada satu Art Centre yang boleh dikatakan hebat. Macam pelik tau. Tapi ada. Aku still kagum sampai ke la ni. Sebab dia pilih Sentul sebagai lokasi KLPAC.

Aku dpt triple dose of laughter. Aku mmg gelak tak segan la. Thanks Afdlin, Jit dan Harrith.

p/s: Ika, mana gambar duuh?

3 comments:

ahmad said...

Dulu waktu duduk di sentul diorang taknak buat awal-awal KLPAC tu.

Sekarang bila dah duduk jauh KLPAC tu meriah dengan aktiviti.Jealous la pulak.

Tapi tempat tu memang best la.Ada taman yang hijau

Boleh lepak-lepak baca buku kat situ.

Anonymous said...

er. aku belum upload? I'd bring the cables along this time ha ha ha. sorrylah, aku lupa actually! lol.

-rafthah-

Anonymous said...

daun...

aku dok sentul... tempat tumpah darah aku masa jatuh main kecik2 sampai sekarang..

ko jangan nak cebik2..

aku bom kau kang!!
hahahahahahahah :D

nana

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!