• 7
Countdown

Bersama orang jauh nak menonton Fat, Fossil and Funny di KLPAC malam ini. Hadiah harijadi daripada seseorang. Banyak bende baik jadi pada bulan december ini.

Terima kasih buat along, sponsor Chochlate Indulgence dari Secret Resepi untuk celebrate birthday Aku (14th), Ayah (17th) dan Opik ( 24th).

Dulu aku kecik tak pernah la merasa kek dari Secret Resepi. Koman-koman pon kek mama buat atau kek krim yang ayah beli daripada kedai kek biasa. Mewah hidup adik-adik aku, dapat rasa bebende mahal gini. Ni pon first time depa nak rasa. Seronok jer tengok dorang mkn. Dua hari nak menghabiskannya. :P Alhamdulillah.

Masa amik wudhu' zohor tadi, aku perasan mata aku mcm ada eyebag. Waaaa.. Macam mana nak stay cun masa birthday aku esok. Ampehs. Dah tua, kedut bawah mata pon dah nak bertambah. Uikss.

7 comments:

Mieru said...

Happy Birthday to youuuu...happy birthday to you.....Happy Birthday to you...

spyz said...

hepi besday in advance..
bubur putih bubur merah ada?
:-)

Tok Rimau said...

Hari Tua:

Tatu ku
dua koyok
di pinggang.

Mahkota ku
uban-uban
salji.

Lesung pipit ku
kedut-kedut
di muka.

Kubur buat
miss call
semalam.

kaezrin said...

happy birthday minah

merry said...

Hepi belated bday to u. Yup kita sama2 berbintang sagi. Tak silap I dulu kita pernah jumpa masa GJ gath kan (kalau x silapla). Lama dulu... hehehe
Take care

awalpagi said...

happy b'day daun.. tu la, kau dah makin tua, tapi tak sedar2 asyik nak kenakan org.. aku tau, kau kowteam dgn si rafthah utk prank aku kan?? happy b'day again, cik daun..

Anonymous said...

happy belated birthday oittttt

sayangmama

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!