• 5
Advance Birthday Present

Birthday Present in advance from Dearest Along. Thanks Along. :) Its an EasyMP3. Pasang kat Kereta. Aku kene beli thumdrive yang baru. Lebih besar leh simpan mp3. ;)

Sal dearest pon bagi hadiah in advance. Suka sangat dpt pinggan utk menghidang Creme Caramel. Ehehehe. Macam tau-tau aje keperluan aku. Sal, persahabatan tu lebih bermakna daripada materi. :) Aku tak expect pon dpt hadiah daripada kengkawan bila umur2 dah tua gini. Ahaks..

Sayang semua.

5 comments:

Anonymous said...

hahaha boleh aku conquer next time am up for a ride in the car yeay yeay yeay!

-rafthah-

RojakBuah said...

tumpang lalu....camna nk guna MP3 tu...kt keta nk cucuk kt mana?

sera said...

selamat hari jadi cik daun. semoga allah panjangkan umurmu dan selamat semua.

daun said...

Ika: Leh sambung dengan MP3 player. Jadi ko bawak jer ko nyer Ipod. ahahaa..

RojakBuoh: Cucuk pada tpt nyalakan rokok tu. Dia gunakan frequency radio. Boleh juga cucuk pada mp3 player. :)

Sera: Belom sampai lagi birthday aku. Tapi thanks for the wish. :)

Anonymous said...

Cik Daun...
Sebagai adiah ur coming besday nie, kitaorang bawak ko gi makan angin kat tepi laut...nak?
jom la.. pie makan angin kat Penang

-mama anis-

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!