• 0
Adik aku

Adik aku dpt gi EduCamp Petronas kat Tronoh 14-16 Dec nih. Macam interview la kots. Aku harap dia berjaya la dpt. Dia amik kejuruteraan jugak dalam SPM. Tapi dia berminat nak jadi doktor. Tak tau la macam mana. Kalau ada rezeki, InsyaAllah. Budaknya pandai semacam. STudious gila. Adik beradik aku yang lain tak pulak macam tu. Aku saspek dia tu anak angkat. :P

Daun: Ada sesiapa yang ada tips utk adik aku nyer interview karang?

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!