• 2
Update Malas

Hari terakhir puasa ganti nih. Terbantut kejap. Tinggal sehari jer ni mmg mcm lemau sket. Alhamdulillah. Dont know what happen to pahala puasa since I did a lot of ducking and fishing with Kak Na.

Nida's birthday. Some of the friends planning on celebrating in KL. But i felt so very lazy to drive to KL. I'm lepaking in cyber office. Since i had some official matter to settle, I choose to 'bertapa' in cyber office.

Nak cari banana split. cicah jer eskrem dengan pisang kan? ahahaha. yer laa. Karang bila puasa start lagi ngidam macam2. Nak gi carik mlm nih. Jom!

2 comments:

sitotti said...

miss ..
selamat berpuasa .. moga ini yg terbaik buat kita ..

"Apbila tiba bulan Ramadhan
maka akn dibukakn pintu2 syurga dan ditutupkan pintu2 neraka lalu diikatkan semua syaitan. " "Jka umat manusia itu mengetahui akn kelebihan yg ada di dlm bulan Ramadhan nescaya umatku akan menginginkan supaya djadikn sepanjang tahun itu sebagai bulan Ramadhan." (hadith)

Kenneth said...

I have a ##KEYWORD## site/blog. It pretty much covers ##KEYWORD## related stuff.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!