• 2
Requote

11. Bf adalah orang yang aku suka 100% tanpa berbelah bahagi. Aku takkan pandang orang lain or fikir yang there are somebody better out there.

Yelah. Aku ni jenis setia nak mampus and cinta buta punya. Kalau aku dah sayang/cinta kan seseorang. Memang aku tak pandang orang lain la. Buruk mana la ko. Hensem mana orang lain. Kaya mana orang lain. Aku ni jenis setia. Ehehehe. Bengong kan? Once aku commit, aku takkan tarik balik. Kecuali masa tu something wrong with me. Ahahaha.

Tu jer la kots. Sapa dapat menangi hati aku? Tengok la karang. NB: Aku dah hurts so many times. So bukan senang nak menangi hati aku. You have to fight for it.

Oh lagi satu. Aku tengah belajar nak hidup sendiri. Susah and tak best. Tapi ok.

2 comments:

RHAPSODY said...

nak idup sorang, after being with someone, is sangat tak best.

but there's a certain satisfaction you gain when accomplishing something by yourself.

bila saya nak seberani awak yer?

zakzak said...

this is got from a blogger gak

hidup sorang lonely
hidup berdua risky...

from
slipperykitchen.blogspot.com

how apt.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!