• 13
HOME-COOKED MEAL

Aku nak mkn home-cooked meal yang bukan aku masak sendiri. Masakkan la aku apa2 pon. Sadin pon jadi laaa. Aku fedap dah masak sendiri nih.

Sapa nak masakkan mknn untuk aku? Aku akan sayang dia seumur hidup. :P

13 comments:

Anonymous said...

Mari sini Bunda tolong masakkan untuk Daun:)

Apa kabar? Sehat kan?

Bunda Shafiya/Dr Rosalina
http://keluargazulkarnain.blogspot.com

Pnut said...

amik org gaji le daun...he..he..suruh maid masak..
gue pon tak masak mlm kalot ak boleh ajak...ahaks..

sitotti said...

mai sini .. bangi fasa 4 tambahan..
aku tak pandai masak ..
aku belanja makan ..

madulebah said...

cik daun aku pandai masak.. (hahaha ko dah rasa masakan aku kan??)

tapi aku kurang rajin masak kalau sorang2..

kalau ada permintaan dan aku bernafsu, aku akan masak best2..

mau cuba?? datang ar rumah atas langit ku..

jamri said...

saya nak...saya nak....

nak try 'stew ayam' saya?

;-)

Sham F Ent. said...

ala...
apa susah-suah...
beli meggi segera dalam cawan tu...
masukkan air panas...
sedap semacam je kalau lapar...
kih...kih...kih...


http://anakkampong.blogspot.com

bear said...

makan sushi la... tak yah masak2

daun said...

Bunda: Sayangnya kat Bunda.. The offer tu pon dah buat saya touched.. Sayang Bunda Shafiyaa.. Muahhsss.. muahhssss

Kak Pnut: Orang gaji tak mampu nak bayar.. :P Wiken2 leh la ajak kite bersantap.. SI anak dara ini mmg tak kosser nak msk.. Tau nak mkn jerrr.. :P Sayang kak pnut jugak.. :)

sitotti:Belanja mkn tak dikira sebagai home-cooked meal. Tapi kalau nak belanja tu pon dialu2kan. :P Bangi Fasa 4 tu kat area mana la pulak?

nida madu (aku tak bermadu dengan nida:Hepinya pankreas aku.. Next week aku lepak2 and ko masak ek?. Aku nak lepak2 baring2 tgk tv.. and bila ko siap msk ko panggil aku ek? aku nak jadi tukang mkn jerrrr.. Sayang Nida..

jamri:'Stew Ayam' yang ko masak ke yang bini ko masak? mana2 pon boleh.. Saya berada di alamat .............

sham f ent:Maggie in Cup tak kira aaaa.. Tu Home-cooked instant meal... ampehs

bear:Sushi lagi leceh nak buat... Baik masak nasi lemak daripada buat sushi.. :P

yazi said...

ko dtg umah aku kalao ko tgk2 adik ko.aku masak.series nih..aku masak..tapi ko kena rojer la aku dulu..buatnya aku takde kat umah, ko makan angin je nanti..haha

BooK said...

ku bisa masak nasi goreng bawang hangus
:)

syida said...

ko suh nett masakkan ko jemput2 or nasik goreng pedas.. serius besssshhhh.. habis itam nasik goreng kaler kuning tu aku taruk kicap sbb pedas melampau.. huhuhu..

Bukunota said...

soalan last line tu kalau aku tanya, ada orang yg akan jawab. hehehe

turunlah dr rumah ko tu. kan ada kedai mamak. dorang dgn rela hati masak utk ko. asalkan ko bayar cukup2 apa yg dorang kena kan.

sayangmama said...

jom ajak nida picnic kat titiwangsa jom!

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!