• 3
Asap kereta pun Takut
Kalau dah salah tu, asap kereta aku pon dia takut. Weyy Jantan Keparat WJY 6945. Menggagau kau lari ek bila nampak keta comel aku tu. Mencicit-cicit lari kat Exit Kajang tu. Gembira hati aku tengok cerita kartun lawak pak pandir dipetang-petang Selasa. Jangan lupakan i yeeee??? :P

Oh Bulan
Dengan gembira rasa hatinya aku kuarkan kuih bulan kat housemate aku. Ahahaha <- gelak jahat. Aku potong elok2. Dan aku korek telur masin kat tengah tu. Lagipun tu jer yang aku suka dalam kuih bulan tu. Ahahahaha. Gelak jahat lagi. Aku dpt daripada Idot yang sapa tah letak atas meja dia. Thanks Idot. Muahhss.

Hoya berbaju kurung
Ekcelli tak sabar nak berhoya dengan Ika weekend nih. Nak gi wedding si Ijat. Aku akan lihat Ika memakai baju kurung buat kali pertama. Kan kan kan? Ahahahaha.

3 comments:

Anonymous said...

kesian.
sampaikan aku pakai baju kurung pun nak tgk ek?????

nanti dah snap gambar, jgn lupa antar ke semua suratkhabar2 dipasaran hahahahahha

-aku budak comel-

sayangmama said...

road bully ka kamu nih? ahahahahahahaha

amyz! said...

:lol:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!