• 2
Aku tak tau nak tulis apa. Penat aaaa..

Happy Belated Birthday for Ika

2 comments:

Anonymous said...

bila kau takde idea nak tulis apa2. penat segalanya hapa. kau lebih baik jangan update apa pun. setakat satu baris tuh, tambahkan penat saja.

sekurang2nya kau tulis panjang lebar, luahan hati kau, perasaan kau, kasih sayang yg mencurah2 terhadap aku nieh HA HA HA HA HA. baru tak penat! and worth the space! hahaahahahhahaa

sabar ek daun. bila kau baca nieh dah pagi jumaat. time to chill!

semalam aku mimpi kau balik sijangkang!

-rafthah-

daun said...

Ika.. aku dah dapat order untuk balik ke Sijangkang sok.. ahahaha...

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!