• 2
Skrin kat office wat mata aku stress.

2 comments:

Anonymous said...

flat screen kah? kalau flat screen memang gitu.

kalau bukan, maksudnya ko/mata ko yg stress.

take a break. have a kit-kat.

(iklan ini tidak berbayar. siot punya kit-kat, kedekut)

-salina-

daun said...

Sal..
bukan flat skrin.. monitor bodoh jer.. dah sezen dah... gambar tak still.. jadi mata aku sakit.. ekcelli jiwa aku pon tak berapa sihat.. :P

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!