• 7
Marathon Puasa Ganti,
Tinggal 2 hari je lagi
Doakan esok aku leh bagun pagi
Kene gi main netball
Ahad plak ada kenduri kawin umah boss aku
have a nice weekend

7 comments:

si totti said...

maraton ..?? maksudnya posa sbb nak cukupkan ari jer tu..!!
tulah yg dikatakan Rasulullah saw sia2 hanya menahan dahaga dan lapar..
kena hayati hikmah disebalik posa ..bukan main belasah jer ..

huhuhuhu ..

mamselle said...

dey..
dont take it literally la. of course she understands and knows what puasa is. terus2 judge org lagi tak baik dari buat puasa yg cam u maksudkan tu, tau tak?

daun said...

si totti.. agaknya aku kene tulis gaya2 alim ulamak utk mentaukidkan amalan aku pada pembaca blogger.. terima kasih..

mamselle: thanks.. some reader being judgemental in ppl's blog.. let them be.. yang penting kita tau apa kita buat..

Dvyina said...

Yeah, and yang penting kita dah tau apa nama abang boling yang ensem gila semalam tu ;)

jamri said...

selamat berpuasa ganti? larat tak? kalau tak nak tolong ganti...

sayangmama said...

meh lari berganti ganti. ehh, oh aku lari topic lagi ropanya

Kenneth said...

based business home legitimate opportunity

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!