• 2
Kata marah..

Ika kata “redha jer la sy_ura”. What goes around comes around. Aku angguk. Ada betulnya kata-kata Ika tu. Aku pon tak sangka ika boleh kuarkan ayat yang power gitu. Tetiba hati aku lembut. Macam leh terima kenyataan plak kali nih. Dah tak rasa marah. Ehehehe. Aku letak telefon. Rasa macam nak tenang.

Perut aku lapar. Dah malam dah. Aku drive laju-laju. Nak singgah drive thru McD kat Sg Besi tu. Tapi terkurang lajak menuju ke exit mana tah. Nasib baik boleh menuju ke jalan yang benar. Habis double cheese burger tu aku mkn. Alhamdulillah.

Tapi, bila sampai umah malam tadi aku rasa nak nangis. Aku lepaskan pada illustrator. Tak jadi apa. Conteng-conteng bodoh jer. Lepas tu lagi rasa nak marah ada lah. Ahahaa.

Aku tido sambil baca buku deception point. Bila aku penat marah, aku tutup lampu and tido. Bangun tido pagi tadi aku rasa OK.

2 comments:

BooK said...

fluktuasi emosi
kita di bawah bulan yang sama

bear said...

hidup tu mak kata, macam tayar... :)

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!