• 3
Wilayah Kutuk Berahak

Aku akan ambil Wilayah Kutu di Silverfish Books petang karang. Tunggu waktu untuk aku balik jer.

Semalam dah belajar jalan-jalan di Ban_gsar. Senang sahaja.

Hong Leong Bank pon dekat-dekat situ jer. Setelah beberapa sessi email dengan Sufian A., dan setelah membaca review dari TokR, aku lebih berkobar-kobar nak membaca Wilayah Kutu.

Saat Cinta Berputik terpaksa aku tangguhkan dulu. Buku tu aku dapat daripada Lawatan Ke Karangkraf lepas.

Rasanya bila lagi sukar nak dapatkan suatu benda. Lagi berbaloi rasa bila mendapat.

p/s: Ika.. aku dah boleh bawak ko jalan-jalan untuk borong buku kat Silverfish Books.

3 comments:

spyz said...

khatam dlm satu mlm ke?
:-)
ko nak bwk ika ke situ?
soh dia bwk tikar bantal sekali..
haha..

Anonymous said...

hahahaha siottttt tikar bantal buat hapa, pindah tinggal situ secara tetap hahahahaha

wonder if I can sell my salesmanship with Raman hahaahhaaha

-rafthah-

Carriekirana said...

Cik Daun,
Hari itu di Karangkraf, you yang mana satu ek?

Salam perkenalan dari Carrie!:)

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!