• 3
Takde Mood

"Aku takder mood nak buat kerja"

Aku dah lali dengar ayat tu

Semalam

Kelmarin

Dulu kelmarin

Seminggu lepas

Dan hari-hari sebelumnya

Pun

Kau akan cakap bende yang sama

Esok pon aku sanggup kerat jari kalau kau tak cakap bende yang sama

"Bila sahaja ko ada mood?"

3 comments:

ikoko said...

mungkin jap lagi ko ada mood..

atau tetiba je mood ko ok.. bila ko rasa semua mende biasa-biasa je.. dan tak perlu di "hard" thinking kan..

hidup ini terlalu pendek untuk disia-siakan dengan perkataan "Takde mood"

wassalam..

~sekadar satu pandangan~

http://azlina.info

Anonymous said...

yg tak dak mood ni org lain kan cik daun?

daun said...

Ikoko..

Ye.. hidup ini terlalu pendek utk aku sia2kan dengan takder mood..

Lagipun tu adalah luahan bosan aku ditujukan khas buat customer aku yang tak pernah ada mood bila wat keje..

Anony..
Kau betull :)

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!