• 2
Macam aku tak dengar bila BF osmet tercinta aku ckp " Kak Syu_ra dah kurus" masa aku balik dari Majlis Makan Malam Dengan Slideshow Gegambar Dari Kecil sampai ke Besar dengan lauk terhad customer aku malam tadi.

Tanpa menoleh kebelakang. Aku ckp " Bukan aku yang kurus. Baji aku yang sempit la Iejam".

" Kalau sempit tak pulak nampak mcm sarung nangka"

Aku gelak-gelak dan terus gelak.

Aku dengar lagi iejam bisik kat ida "Kuat sangat ke iejam ckp?".

Dalam hati aku. Lagi bagus daripada kene tegur. " Dah berapa bulan dah kak??" Oleh junior hang.

p/s: Kalau baju besar takper. Naik berat tak payah risau nak tukar wardrobe. Kalau baju kecik naik berat sket dah tak muat semua baju. Awat nak pakai baju yang muat2 badan??

2 comments:

Anonymous said...

sebab baju muat-muat badan tu senang nak basuh. kaki persegi dia kurang , jadi kerja membasuh lebih mudah. hueheuehue :p

-sal-

shafie said...

mungkin baju muat badan dia nak menunjukkan lubang pusat tue..dan pabila lubang pusat ditunjukkan maka senang sikit nak nyanyi lagu power-power

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!