• 0
One Fine Saturday

My Bowling tournament went well. Had a gr8 fun. Cuma ada bad karma jer. 5 pin less than the Ladies Best Bowler. Masa tu rasa nak hempuk-hempuk jer diri dengan bola bowling tu. Tak nak mendengar kata. Ehehehe. Better luck next time k?

Then gi try memanah plak. Boleh la tahan. Boleh tahan teruk. :P Bukan nya terer pon. Tapi pengalaman yang menarik. Aku ngan kawan aku ni mcm competitive semacam. Ish. Pressure aaa. Kalau sports apa2 pon sure ada rasa nak menang. Cuma dia tu masih boleh cheer utk aku. Aku plak dalam hati doakan dia screw up. Ahahaha. Sapa kata aku baik? Di akhir-akhir pemanahan, boleh black out plak Summit tu. Bongek kan? Cadangan nak tengok wayang pahtu terus terhenti. Tak faham sungguh.

Malam tu singgah rumah kak pinat. Biasa laa. Buat apa lagi? Mesti la layan Konsert AF. Aku bukannya apa, just seronok hang out dengan Kak Pinat, Najmi dan sapa2 yang nak join the crowd. Hang Buah, Rosh, Nesloice pon datang sama. Kak Pinat masak meehun sup dan moi (bukan french.. Moi bubur bahasa orang utara). Sedap gila. Lengkap semuanya.

Kalau tengok Konsert AF tak kutuk-kutuk mmg tak sah. Lepas ni mmg pakat-pakat belajar mengurut. :P Waaa. Fuad tersingkir. Hepi aku. Sebenarnya mengharapkan penyingkiran Reza. Next week kots. EP datang membawa durian. Jadi kami kenduri durian bersempena meraikan penyingkiran Fuad.

Penat aku belajar mcm mana nak kenal rasa durian. Neslo dan EP geram tengoksa aku mkn durian tak kenal rasa. Rasa-rasa masakan aku terer la. Ni rasa durian. Semua sama jer. Mana yang pahit. Mana yang manis and mana yang lemak. Semuanya rasa durian. Aku ngan Rosh mmg tak reti diajar. :P . Kene belajar 3 4 round lagi aa EP. Jadi EP kene bawak 3 4 round lagi utk kasi aku terer rasa durian. Malam sket Nazmi join. Tapi aku lepas kol 12 aku balik dah. Badan aku penat + sakit2 penangan bowling 4 round and memanah 24 busur. *kiok*

daun: Rasa durian ada satu jer. Rasa sedap.

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!