• 4
Gambar2 dari phone kokak ku. :D >> Sini <<

4 comments:

Anonymous said...

pandainya acting, ingatkan dlm digicam je cute, kat dalam hp pun cute jugak....

Anonymous said...

amik gambar nieh kira acting ke posing???

daun said...

hi anonymous no1. : aku ni photogedik.. ahahaha..

anony no.2: posing kotss.. kalau dalam digicam maybe acting.. posing... dalam camera..

Tok Rimau said...

Tok Rimau tanya: Gambar lawa. Awak ni model ke?

Daun jawab macam iklan dengan jari pun boleh: Saya bukan model. Saya cuma pembantu di sini.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!