• 2
Bowling n Me

Looking forward for tomorrow FSBM Sports Club Bowling Tournament. Tu jer pon sport yang aku pandai main. Kalau lah bowling tu boleh dikategorikan sebagai sport pon.

Ada orang belanja aku bowling semalam. Temankan aku prektis. Dia kalah. Takper. Sebab dia cuma temankan aku. Aku ni tgh training, jadi tak boleh main-main macam dia. Ok la. 2 games pertama aku menang. 128 and 138. Hina sungguh mata aku di games ke tiga. Tak sampai 100 pon rasanya. :P. Alasan penat boleh pakai dak?

Bulan ni, bulan paling banyak aku main bowling. Dalam 6 kali. Separuh daripada jumlah tu ada orang bayarkan. Lagipun main bowling kat *arta, Ban_gi selepas pukul 11 malam mmg murah. Cuma RM2.50 per game. Murah-murah pon kalau fulus tu tiada. Berat jugak nak pergi membowling.

Aku kenal bowling ni pertama kali masa aku belajar dulu. Ingat lagi si Joe yang jadi sifoo aku. Tapi aku mmg mcm ada bakat semula jadi bab baling membaling nih. So it comes naturally. *Menyesal aku tak baling JK dengan buah orange tu tepat2 kene kat dia dulu. Siries menyesal*. Selalu jugak membowling dulu. Ihiks. Tak la pernah menang apa2 pon. Sebab tak cukup terer. Dan kejayaan aku tak konsisten.

Yang tension bila main dengan aku adalah Victory Walk aku. Bila strike or dpt spare. Macam-macam gaya. Sapa yang pernah membowling dengan aku tau la tu (Salina, Neslo, Langsat, Bean, Spyz & TokR. Sekadar mengingati beberapa nama). Moonwalk jer aku tak pernah cuba, tak pandai lagi nak buat.Pasti Tension. Tu aku saje nak saiko the other player. Aku suka jer tengok expression depa. Kalau aku dah main macam haram aku cuma akan gelak. Its just another bowling game. :P

I love bowling. I always do. Belum sampai tahap ada bola bowling sendiri. Tak macam orang tu. :P Nasib baik tak menangis semalam. ;). Thanks. Wish me luck for tomorrow. Kumpulan aku nama De Facto. Harap 2 jantan Rama and Samad tu boleh diharap. Menten 100 lebey sorang pon ok jugak.

GJ? Bila nak buat bowling tournament?

2 comments:

spyz said...

itu la.
aku tunggu jugak sapa la yg nak mengofferkan diri organize bowling game nih..
hidup de factooo..

ann_bfk7358 said...

sis daun, saya pun x teror main apa2 sport. tapi teror drive k*aeroSPORT...bley gitu? hahaha(pingpong lagi besthhh:)

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!