• 0
Tembam jer
Rama baru bagi aku slap to the reality bila dia tegur. "S********, ko dah semakin comel". Ceehhhhhh. Secara tak langsung memerlu kegemukan dan ketembaman aku.. Isk..

Bila tengok gambar..
Aku baru perasan yang pipi aku tembam giles..
Uhukss..
Macam ada dua biji pau atas muka aku bila aku senyum..
Ahahaha..

Gambar aku lepas lunch tadi. Kenyang dah. Pau tu berkembang 15% dari saiz asal.

Aku tengah lawan pipi sapa lagi tembam dengan Efi. Ternyata aku menang.


daun: Tembam la baguss.. ye dak?

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!