• 0
Of Ika, SIL and Ummar

Berseronok2 dengan Ika, akak iparnya dan the lovely cutey Ummar pada Ahad dan Isnin lepas. Ummar sekarang asyik mencarik Uya and Syura jer. Dengan pipi gebu Ummar, aku sempat gigit sebelum lepaskan Ummar pergi dengan Makcik Itah dia. Kan aku dah kata, Ummar akan suka pada aku punya. I'm adorable tau. Lagi satu yang aku sedar, aku bukan kaki sesat sangat pon. Ahahaha. Terer jugak aku round2 kat simpang KLCC Jalan Ampang tu bawak Ika and da gang. Thanks to Elin guidance. Apatah lagi berjalan di Seremban yang aku rasa lagi kecik dari Klang. Thanks to Pakcik yang nak pergi Stadim Sukan, memberi aku peluang mengekorinya macam stalker sepanjang perjalanan. :P

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!