• 0
April Birthday Bash

Bulan ni witnessed the birth of 4 of my sibling.
Nina: 7/4
Jiha: 14/4
Syidah: 21/4
Along: 30/4

Mama ada buat satu kek gila besar dan hantar ke kedai kek untuk letak krim dan segala tok neneknya sekali. Kalau kek beli tu mau berapa harga dia. Tapi semua itu dikenakan RM 12 sahaja.

Aku bukan pemakan kek yang berjaya. Tapi aku ambil jugak dua potong kek yang besar tu untuk tatapan santapan osmet terchenta. Kuih bakar terhebat mama juga aku bawa pulang. Dah ada orang request. Boley jadi pengedar kuih bakar terhebat mama di Cyber ye dak? *lapar la plak*

Selamat Hari Lahir buat semua adik beradik ku yang aku sayangi. Harap maaf. Cuma ucapan sahaja yang mampu diucap. Fulus is nehi peletum.

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!