• 0
of Love

Hilang semangat nak menulis. Bilamana dah dijerat dengan kerja. Mcm nak tercekik.

Aku dah tak berlari dah. Penat la. Set mode +'chop cikdaun. Maintain comel jer la sekarang nih. Aku takkan mengejar. Dan aku dah letih nak berlari. Aku nak duduk lepak kat Secret Recipe sambil nikmati sepotong Blueberry Cheesecake. Enjoying the moment while it last.

Cinta kalau dikejar tak dapat. Di tunggu tak datang. Dicari tak jumpa. Dan cinta, kalau bukan milik kita. Tetap bukan milik kita jua.

Daun: Tersadung cinta.

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!