• 0
Emosional Freak

Something bothering me inside, making me as emotional as ever. The victims:
1. Ika <- place to share my emo
2. En. Awak <- place to emo at
3. My Diary <- place to write abt my emo
4. Yik <- tak pasal2 dengar my emo
5. Along <- tak pasal2 buat orang emo

People say, when we are getting older, we become more sensitive. Every little things tend hurts.

Dah la tu kan? Stop being emotional. Sepatutnya jadi lebih bijak. Mungkin jugak sebab gigi bijak aku belah atas kanan aku akan dicabut petang nanti. Mungkin jugak. Blame it on everything else but myself. Yeaahhaaa

I'm becoming more and more like my mother. Ahaks.

Daun: Awak, dont ask me abt this entry. I dont want to talk abt it.

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!