• 0
Trend blog dolu-dolu

Setelah menggodek2 geocities webhosting aku dulu. Aku nampak beberapa benda yang menarik. Ahahaha. Masa memula online jurnal ni dikenali.. which was on 99 onwards. Tak ramai sangat. Lagipun takder Geng Jurnal masa tu. Trend masa tu adalah banner. Some are animated and some are not.

Size banner ni adalah 88x31 pixel. So kitorang akan bertukar2 banner dan link to each other. Aku pon tak sure sapa yg mula dulu. Sera kots?? ahehehe. Then bila nampak ramai yg buat. Dan yang aku igt aku tanya mie utk tau size banner tu. Ehehehe. Aku pon nak jugak la. ralit mengadap PaintShopPro utk design banner cepotet tu. ahaha. nak tgk banner pertama aku?


Pastu aku buat baru. Yer la. Masa tu aku tukar layout. Jadi kena la synchro-kan dengan layout baru


Bila aku rajin aku akan letak banner yg ada dalam simpanan aku. Kikikik

Geng Jurnal tak nak start trend banner lagi ke? ;)

Penat la tunggu.

Seminggu cuti tu aku tunggu. Tapi tak datang2 jugak. Dah nak habis minggu baru dia datang. Penat pankreas aku tunggu. Susah nak tido. Malam golek2. Semalam siap tido kat ruang tamu lagi. Sebab panas ya ammatz. Yeah yeah. Dia datang lagi. :|. Lain kali, tak payah tunggu. Karang tak datang. Kecewa plak. Ehehe. Yang pasti dah datang dah. Risiko kena tanggung sendiri.

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!