• 0
Of Ina and Bowling

My Ina telefon. Bertanya khabar berita. Khabar aku biasa2 sahaja. Ina dah terkena sampuk hantu bowling. Seronok dengar. Sebab selama ni aku jer yang main bowling. Masa belajar dulu, aku and noer jer main. Emon kalau dah kena paksa baru main. Ina jadi cheerleader. Sekarang dah tau, yang abang adi pon nak bermain bowling. Lenkali leh buat skuad bowling aa.. Aku tepuk tangan lompat2 bila ina bgtau yang dia berjaya jatuhkan 3 pin. Dan akhirnya score lebih dari 10 mata. Sayang Ina. Lenkali.. kita pi main sama2 k?

Ina dok puji2 kat gezbuk. Rasa kembang la plak. Ahahaha. Sebenarnya Ina tgh describe semua gang Margate Rd.. Herself, Emon and Noer sama. Korang, Noer kim salam. Dia jadi perentas desa dah. Siap join koir maktab lagi. She missed us. Bz sangat kat maktab sekarang nih. Bila cuti panjang, kita ronggeng sama2 k?

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!