• 0
Kedai gelas besar, Serdang

Apa yg kitorang buat??
1. Susun atur hidup blogger yang aku tak kenal.
2. Membincangkan kereta Kelisa special edition.
3. Membincangkan harga hp baru Langsat.
4. Usha couple yang parking keta sebelah meja kami. Husband dia cute dan wife dia petite.
5. Macm mana rupa Op dan mcm mana nak pakai misai <- ni kena tanya Sal mcm mana
6. Melihat dr haiwan dan ahli kimia yg takut dengan jarum kecik. *saiz dua2 orang tu lagi besar daripada jarum tu*

et cetera .. et cetera

Ahli Panel: Dobot, Diman, Langsat, Salina, Archiq & Neslo. Put on your misai and you are ready to go. :P ( Sal, ko kena sabar jer la)

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!