• 0
- insyaAllah... selamat sampai ... mama + ayah + nina + kak nita <- tunang Along + Achik <- adik tunang aku ... menghantar .. : ) .. aku kat sini hepi.. sebab ada yang menghantar dia.. mama + ayah pon supporting.. ngan bakal menantu tak ler nak buat cam orang lain.. Alhamdulillah..

- tpon rumah pagi tadi.. mama + ayah hantaq kak nita + achik balik kampus.. kak nita kat UM.. achik kat UKM..

- aku still tunggu parcel dari London.. mano la nih? menyeksa jiwa aku.. dah ler orang tuh halal-kan belanja pos.. Alhamdulillah.. dia kata anggap sebagai duit raya la.. aku hepi ajek.. syukur sangat..

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!