• 0
I dont care

Aku rimas dengan orang-orang yang being 'needy' with me. Lagi berkaitan dengan call n sms nih. Aku ni pengguna prepaid since aku tak pandai nak membajetkan diri dengan call dan sms. So, kalau aku tak reply sms or call tu. Pepaham la kan? Dah la nak something urgent dengan kite. Kita plak kena terhegeh2 dengan dia. Call la kalau urgent sangat. Bila aku sms somebody, ya, aku harap orang tu reply balik. Tapi kalau orang tak reply. Aku tak la marah2. And hantar sms emotaik. Yes, this entry is for u, Mr Z***i R***b. I dont care la about your claim. Kalau nak sangat letak alamat tipu pon. Reka jer la sendiri. Jangan nak marah2 plak. I'm not kerek with my address in Putrajaya. Just i dont have the credit to reply u or anybody else. Stop being needy with me. Dpt plak alamat daripada kawan awak yang lain. I'm done marah2 for now. Kalau awak nak berkawan lagi la dengan kite. Berpada2 la. I'm just your ex-tunang. Ok, now I remember why I used to hate u. You need to learn to be more patient with your friends. *Full stop*

Daun: Sekarang dah ada tempat pelepas marah

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!