• 0
Fateen dah Bersalin

Kawan aku si Fateen or panggilan manja aku pada dia Teen-Fa telah selamat melahirkan anak lelaki yang aku pasti cute and comey. Ehehehe. 3.9 kg bernama Aniq Zulhijjah. Ganeh la. Aku dpttau lambat, konon2 nak merajuk la. Tapi tak kuasa la . Biasalah orang yang dah kawin tu biasanya tak ingat orang lain dah. Hehehe. Congrats Fateen. Love ya. * Rajin ke aku nak gi Tg Karang?*

Layout baru

Been working on my new layout. Layout ni banyak badi. Ahahaha. Bila nak buat? Kena ada one dedicated time utk tukar layout nih. cehehehe. Ika, tggu la. Aku rasa aku nyer colour scheme dah tak stabil. Tah apa2 tah design baru aku tu. Ahahaha

Gajah pon aku leh telan

Lepas berbual kosong dengan seorang kawan. Aku dapati yang aku tak tau adakah gajah boleh dimakan. Halal ke? Kawan aku kata tak halal, sebab gajah tak pernah dibuat korban. Aku plak rasa, kalau gajah disembelih elok2, boleh la makan kots. Logik aku yang tak masuk akal.

Aku tanya kawan aku yang jauh nuun di Sarawak sana. Leh ke? Dia jawab dengan bergaya. Aku quote sms dia k? "Tak boleh makan gajah sbb bergading. D kira sama dgn taring".. Wooo, aku tau binatang yang bertaring takleh dimakan. Sbb tu aku rasa gajah leh dimakan. Ehehehe. Rupa-rupanya gading gajah tu dikira as taring gaks. Terjawab la persoalan pankreas aku. Nasihat aku pada semua, makan jer la binatang yang biasa dimakan. Jangan merepek2 nak mkn yang bukan2. Gajah msk merah sedap tak?

cikdaun: Tekak ni nak mkn western & Italian food jer sekarang

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!