• 0
Date dengan Adik

Sabtu ni aku ada date dgn ak7am. Adik manja aku sorang nih dah lama aku tak jumpa. Walaupun dok dekat jer. Dulu JK jaki gile aku baik dengan dia. Mcm la aku nak buat si akzam ni as backup system. Aku ni setia pada yang satu jer. Menyesal aku setia masa tu. Aku setia pon dia kata aku bukan2 kat orang lain. Siot jer. What the hell are u thinking. What an example for your children that is? Bukan nak kata. Tapi perangai anak lelaki akan mengikut perangai bapak dia. Kalau bapak dia mcm siot. Anak dia pon lebey kurang jer karang. Eh! naper aku marah2 ni? Aku salahkan pada PMS. Tak pasal2 jer.

Date tak jadi

CNY hari tu ada satu date tak kesampaian. So close yet so far. takper la ek? Next time.


daun: Low maintenance. Kat mamak pon still a date jugak kan?

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!