• 3
Changjin Beloved

Setelah menangis2 pada Jumaat lepas. Huuwaaaaa.. Sadis menyentuh hati bila aku tgk episod tu. Tak sabar nak tgk final episode pada arini. Yeah yeah. Beban aku habis dah. Dah! takmo lagi tgk citer bersini cenggini. Karang tak jadi keja. Tak jadi dating. Tak jadi ronggeng. Sukar untuk aku menjalan extra curricular activity selepas waktu keja.

Kepada semua penonton setia Changjin. Enjoy the last episode. Jadikan ketabahan Changjin utk kita teruskan hidup nih. Women Rules!!.. Kepad kaum lelaki, jangan takut dengan Iron Lady mcm aku Changjin. Iron Lady pon ada hati dan perasaan. Masih mampu nak menyayangi orang lain selain daripada kerjaya. Ahahaha. *Hensemnya Pegawai Min tu*

Daun: Suka tengok kulit Changjin yang halus mulus putih melepak dan gebu mcm pakai SKII

3 comments:

Clickbank Mall said...

Smart webmasters from around the world are moving their sites to ThirdSphere every single day...cheap webhosting

Turnkey Builder said...

Get unlimited webhosting at cheap domain web hosting

promotion said...

Cool Blog Here! I have a pixel web site If want to promote your web site on my http://www.pixelhurricane.com website the cost is $497.00 for a 100 block of pixels but it will get your site listed in the top of the search engines. promotion

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!