• 0
What a bee-zee New Year.

Malam tahun baru aku aku habiskan dengan melihat housemate aku kemas2 barangnya. Dia dpt KPLI and aku sdg mencari sorang lagi housemate.

Kemudian pergi ke rumah Kak Pnut untuk kuar minum2 kat Puchong bersama Norsalina, Langsat, Syah, Yadziz, Ep, Op and Basrie. Makan nan sampai tak habis. Sedap tandoori dia. Tak kering mcm kat Mamak Putrajaya. Jam 12 tghmalam. Nampak bunga api dari Tesco dan Giant. Dan terpaksa bare lawak tahun lepas. Contoh:

x: Kali terakhir aku pegi kedai mamak ni adalah pada tahun lepas.
x: Dari tahun lepas aku try habiskan Nan nih.

Tak lepak sampai lewat sangat. Ep dah mengantuk. Ehehee. Bagi aku malam masih muda. Tapi aku pon mengantuh sudah. Dalam kereta Najmi tertido kat pangku aku. Sweet jer dia.

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!