• 0
Raya Haji sat2 jer lagi. Apa nak buat aa? Aku rasa sambutan raya haji tahun ni akan jadi biasa-biasa saja. Silap-silap aku bosan and tengok tv jer sepanjang cuti. Aku akan balik kampung. Semua orang ada kat kampung. Kak Nita tak balik 'ganu since baru jer start keje. Ehehe. Nak tak nak kene jugak msk nasik impit sekampit dua.

Aku bakal dapat housemate baru. Full house dah. Alhamdulillah. Ok leh start foya2 balik. Ehehe. Dah cadang akan pi main bowling dengan Ida and Ijam. Kene sharpen balik skill yang dah berkarat. Aku selalu jugak main masa belajar dulu. Quite ok jugak. ahaha. Nanti bebila GJ ada tournament karang. Aku nak join. Ahahaha. Perasan jer. Baru satu game dah penat dah jari aku.

Lagipun, Bowling Alley kat Alamanda dah bukak. Rugi jer tak join kak Pnut and EP melenjan bowling Ahad lepas. Lenkali iA.

KZ and Rama pon dah janji nak membowling lepas keje. Yeaaa haaaa.. Moh bowling moh..

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!