• 0
Rasa best bila balik kg dan kat rumah tu ramai orang. Along , Kak Nita and Nabil. Yik pon ada. Tak la semua tapi sekurang2nya ada orang.

Kelapa Nan Sebatang

Cerita bergambar ttg kelapa nan sebatang. Yang aku tahu, Aku balik dan mkn umbut kelapa masak lemak yang sedap gila. Aku mkn 3 4 kali. Bukan sekali hadap la. Tapi 4 kali hadap. Tak ingat akhirat punya mkn. Ahaks.

Gambar2 ada kat sini. Upah untuk menebang sebatang pokok kelapa kat kg aku lebih kurang RM60 - RM 80. Terpulang kepada kehebatan mak2 kita minta discount. ;)

cikdaun: Ewah ewah nabil.. Dah pandai jalan dah.. Ahahaha..

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!