• 0
Malam ni aku akan ronggeng ke Sunway Pyramid. Susah no nak booked Kungfu Hustle. Jadi pi walk in jer karang kat sana. Kalau ada rezeki aku, adala. Jauh sebenarnya kalau dipk2 nak pi sana dari umah aku. Tapi since aku dah janji ngan cik emon, aku pon pi jer la. Emon tak reti nak pi Puchong. Nanti la aku ajar dia pi Puchong. Senang sket dia nak pi ronggeng sama aku.
Semalam, pegi minum2 dengan Mona. Lama dah tak bergossip dengan dia. Update with each other. She's a good friend of mine. Ex housemate and my collegue. Dia tgh preganant skrg ni. Aku doakan kandungan dia selamat. InsyaAllah. Sabar ya mona? keje banyak jadi baby ko akan jadi hardworking gaks.. ;)

Masa mona belum kawin, biasanya aku akan digandingkan dengan mona bila nak pi outstation of pi site. Yang kitorang perasan. Dengan menaiki kelisa aku, mesti ada kereta yang lalu kat sebelah and pandang kitorang sampai terteleng2. SOmething wrong somewhere gaknya. Aku igt keta aku pancit ke apa. Ahaks. Mungkin bila digabungkan flower power kitorang. Auranya mencecah 12 batu nautika. Perasan sungguh kitorang berdua nih. kikikiki.. Tapi sekarang aku ngan dia dah terpisah dek lautan koridor. Mona dah berada di lain department. Nama jer satu company, nak jumpa pon susah. Kadang2 dorang wonder aku ni ada lagi ke kat company tu. :P

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!