• 0
Lately, i felt my energy dried out. Aku balik rumah dalam keadaan sangat letih. Pukul 8.30 aku dah nak lena. But aku tak tido pada waktu tu since Changjin is on. Aku hooked with that series. Eehehehe. Aku akan setelkan kerja lepas tgk si Changjin tu ha.

The good thing is, bila aku letih gila. Aku senang nak tido. Semalam aku punya la letih. Nak type sms pon malas. I can ignore the incoming sms. Baca jer. Mcm takder makna nak balas.

Aku nak habiskan buku CCNA Fundamental . Harap aku siap study dalam around bulan 3 karang. Mcm la company aku nak bayar aku pi exam tu. Tapi just for my insight knowledge. lagipun daripada aku dok pk yang bukan2. Baik aku bz-kan diri aku. Just in case.

cikdaun: Semua dah jelas nyata dan terang dah.

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!